• Erotiske historie evo treningssenter haugesund

    Slik finner du oss. Treningssenteret ligger i Mediahuset. Du finner oss i første etasje med egen inngang på siden av bygget. Hos EVO tror vi på individuell trening uten binding, fra kl. Vi har kvalitetsutstyr, lekre garderober og års aldersgrense. Velkommen til EVO Østerås! Vi holder til ved Treningssenteret ligger ved innkjøringen til Grini Næringspark, i etasjen over Møbelringen og Europris. Se kart.

    Videos

    Kai Sindre - Trening 15.04 Hos EVO tror vi på individuell trening uten binding, fra kl. Vi har kvalitetsutstyr, lekre garderober og års aldersgrense. Slik finner du oss. Treningssenteret ligger i Mediahuset. Du finner oss i første etasje med egen inngang på siden av bygget. Som medlem hos EVO kan du trene på alle våre sentre i Norge hvor sikkerhetsmessige årsaker er det derfor ikke mulighet til å ta med seg sitt barn på trening.

    Erotiske historie evo treningssenter haugesund - leona lorenzo

    Ved oppsigelse vil medlemskapet løpe ut påfølgende måned. Ta med egen hengelås! Vi tilbyr ikke fakturaordning eller avtalegiro. Dette er en av mange årsaker til at EVO kan tilby topp kvalitetstreningssentre til en så god pris. Det ene beløpet er summen av startavgift og treningsavgift.